ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » Τιμή & γραπτή εγγύηση
Τιμή & γραπτή εγγύηση

 

Η αρχική τιμή του προγράμματος είναι 320 ευρώ.  

- Εάν έχετε σύσταση από άλλο πελάτης μας παρακαλούμε να γνωρίζεται το όνομα του διότι λειτουργεί ως εκπτωτικό 

  κουπόνι 100 ευρώ και η τιμή του προγράμματος διαμορφώνεται στα 220 ευρώ.

- Εάν ανήκετε σε μια από τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες π.χ. συνταξιούχος, φοιτητής ή 

   έχετε χαμηλή φορολογική δήλωση (μικρότερη από 14.500 ευρώ το χρόνο)  η τιμή του προγράμματος διαμορφώνεται 

  στα 99 ευρώ. 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι συνεδρίες εκτός Αθηνών προϋποθέτουν ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων. Στην περίπτωση που πελάτης μας επιθυμεί να παρακολουθήσει την Β ή και την Γ συνεδρία θα πρέπει να έρθει σε ένα από τα κέντρα μας στην Αθήνα.  Για να ισχύει η 3μηνη γραπτή εγγύηση θα πρέπει ο συμμετέχοντας να έχει παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα.  Τα έξοδα της μετακίνησης του/της από και προς την Αθήνα σε περίπτωση που χρειαστεί την Β ή και την Γ συνεδρία θα επιβαρύνουν τον ίδιο/α.  

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η αξία προσωπικής συνεδρίας είναι  2.500,00 ευρώ οποιαδήποτε διαθέσιμη ημέρα.

3-ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ο Allen Carr ανακάλυψε την μέθοδο EASYWAY το 1983. Από τότε τα κέντρα EASYWAY ανοίγουν ταχύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο.  Σήμερα ο Allen Carr είναι αναγνωρισμένος ως ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στο κόψιμο του καπνίσματος. Η φήμη του έχει εξαπλωθεί για τον απλό λόγο, ότι η μέθοδός του έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα!! 

Από όσο γνωρίζουμε, είμαστε η μοναδική εταιρεία, που κάνει επιστροφή των χρημάτων σας, στην περίπτωση που δεν σταματήσετε το κάπνισμα.

Εάν πραγματικά θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα, η μέθοδός μας όχι μόνο θα σας βοηθήσει, να το σταματήσετε αλλά το κάνει και εύκολο. Εάν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες, όχι μόνο θα γίνετε ένας χαρούμενος μη καπνιστής αλλά θα βρείτε τη περίοδο στέρησης από την νικοτίνη ανώδυνη και το σημαντικότερο απ' όλα, δεν θα σας λείπει καθόλου το τσιγάρο.

Οι περισσότεροι καπνιστές χρειάζονται μόνο τη 1η συνεδρία για να γίνουν χαρούμενοι μη καπνιστές. Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε τη 2η ή και την 3η συνεδρία. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση.

ΟΡΟΙ ΓΡΑΠΤΗΣ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Εάν μετά από την παρακολούθηση της 3ης Συνεδρίας και πριν το τέλος της τρίμηνης εγγύησής μας συνεχίζετε να καπνίζετε και αποφασίσετε να μην σταματήσετε, η αμοιβή μας θα επιστραφεί πλήρως. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως έναρξη της τρίμηνης εγγύησης θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξή σας.

Στην περίπτωση της προσωπικής συνεδρίας επιστρέφεται το 50% του ποσού συμμετοχής.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Αν ακυρώσετε, αναβάλλετε ή αποτύχετε να παραβρεθείτε στη 1η συνεδρία, στη 2η συνεδρία ή στην 3η. 
Αν αποτύχετε να παρακολουθήσετε τις 2 δωρεάν συνοδευτικές συνεδρίες μέσα σε τρεις μήνες από την ημερομηνία της πρώτης συνεδρίας. Η 2η και 3η συνεδρία δεν είναι επανάληψη της 1ης και δεν είναι όμοιες μεταξύ τους. Διαρκούν 3,5 και 2,5 ώρες αντίστοιχα.
Εάν σταματήσετε για 3 ή περισσότερους μήνες από την ημερομηνία της 1ης συνεδρίας που παρακολουθήσατε αλλά αρχίσετε πάλι να καπνίζετε σε κάποια περίοδο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η συνεδρία στην τιμή των 99 ευρώ.

Συνέχεια
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center