ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » Πάνος Τζούρας
Πάνος Τζούρας

Panos Tzouras - Πάνος ΤζούραςΓεια σας,

Ονομάζομαι Πάνος και σας υπόσχομαι την πιο έντιμη συναλλαγή που σας προσφέρθηκε ποτέ.

Υπήρξα φανατικός, σταθερός και αδιάλλακτος καπνιστής για 19 ολόκληρα χρόνια. Θυμάμαι ότι διατυμπάνιζα συνθήματα του τύπου «Ζήτω οι καπνιστές», «καλύτερα μια σύντομη ζωή με το τσιγάρο παρά χωρίς αυτό», «την υγειά μου να έχω να καπνίζω» και άλλες τέτοιες ανοησίες. Στα τελευταία μου χρόνια ως καπνιστής, είχα μια θέση: «Μου αρέσει να καπνίζω αλλά δεν μου αρέσουν οι παρενέργειες του τσιγάρου (βήχας, φλέματα, στηθόπονος)».

 

Τα πράγματα άλλαξαν ακόμη περισσότερο όταν στα 35 μου έφτασα να καπνίζω 4 έως και 5 πακέτα την ημέρα. Οι παρενέργειες άρχισαν να γίνονται πολύ ενοχλητικές και αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για να σταματήσω να καπνίζω, τουλάχιστον για λίγο! Βρισκόμουν στο σημείο που είμαι σίγουρος ότι όλοι οι καπνιστές φτάνουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Θεωρούσα ότι κάπνιζα επειδή μου άρεσε, επειδή δεν ήθελα να σταματήσω. «Όταν το θελήσω», έλεγα, «θα σταματήσω» και επέμενα πως αν δεν υπήρχαν οι παρενέργειες δεν θα το σταματούσα ποτέ!

indexpix2.jpgΒρέθηκα λοιπόν προ εκπλήξεως. Ενώ ήθελα να σταματήσω δεν μπορούσα. Ως καπνιστής είχα την απορία γιατί οι άνθρωποι που είχαν πάθει καρκίνο ή εγκεφαλικό και κινδύνευε η ζωή τους συνέχιζαν να καπνίζουν!

Κατέληξα λοιπόν να είμαι ένας από εκείνους που αγόραζαν τσίχλες νικοτίνης και δοκίμαζα κάθε μέθοδο στην αγορά για να απαλλαγώ από το τσιγάρο, τον μέχρι τότε «κολλητό» μου. Μου ήταν αδύνατο να σταματήσω έστω και για μια ημέρα παρά τα χρήματα που σπαταλούσα για τα διάφορα υποκατάστατα που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Παραπονιόμουν οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε είχα απέναντί μου. Οι συζητήσεις με φίλους και άλλους για το τσιγάρο ήταν αμέτρητες, μερικοί μάλιστα βρίσκονταν σε χειρότερη μοίρα από εμένα.

Μια μέρα κάποιος μου μίλησε για τη μέθοδο του Allen Carr, EASYWAY. Αυτή τη μέθοδο δεν την είχα ακούσει ποτέ μου. Δεν διαφημιζόταν αλλά παρΆ όλα αυτά ήταν τέτοια η αποτελεσματικότητα και η απήχησή της από άτομο σε άτομο που ήδη είχε φτάσει σε 44 χώρες. Την επόμενη κιόλας μέρα έκλεισα ραντεβού πρωί - πρωί αφού δεν είχα να χάσω τίποτα!

Μου έδιναν μια 3μηνη εγγύηση επιστροφής των χρημάτων, ενώ μου άρεσε πολύ η ιδέα ότι υπήρχαν και διαλείμματα για τσιγάρο! Τους εξήγησα πως δεν είχα ισχυρή θέληση και μου τόνισαν πως δε χρειάζεται. Με πληροφόρησαν πως η μέθοδος έχει τη μορφή σεμιναρίου.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε και έχω καταλήξει πως η απόφαση που πήρα να παρακολουθήσω τη μέθοδο Easyway του Allen Carr ήταν το καλύτερο και πολυτιμότερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου. 

Κάντε και εσείς το ίδιο! 

 

 

Συνέχεια
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center