ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » Σχόλια
Σχόλια

Ιατρικά

medlogo001.gifΔρ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Παθολόγος
"Έχω παραπέμψει αρκετούς από τους ασθενείς μου για διακόψουν το κάπνισμα με τη μέθοδο του Allen Carr, και οφείλω να ομολογήσω ότι τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Άτομα, που άλλοτε είχαν δοκιμάσει ανεπιτυχώς τα πάντα, σταμάτησαν το κάπνισμα εύκολα και μόνιμα. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα στον οποιονδήποτε."

Δρ Λουκάς Ανανίκας, Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 "Πριν παραπέμψω ασθενείς μου, πρώτα εγώ δοκίμασα τη μέθοδο. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και άλλες, όπως βελονισμούς, χάπια, βότανα, τσίχλες, γιατροσόφια κτλ αλλά εις μάτην. Τώρα μετά από τριάντα επτά (37) χρόνια θλιβερής νόσησης βρήκα την γιατρειά μου και κέρδος μια θλιβερή ανάμνηση σε ένα καθαρότερο μέλλον"

Carole Johnson, μονάδα στεφανιαίας πρόληψης καρδιακών παθήσεων, Τyne Tees
" το ποσοστό επιτυχίας ήταν τέτοιο που όταν ο προϋπολογισμός μας το επιτρέπει, συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την μέθοδο EASYWAY σε συγκεκριμένες ομάδες και άτομα"

Ο Δρ Anil Visa BSc, MBBch., FRCA, σύμβουλος στο Royal Hospitals NHS Trust-Royal London Hospital
" Έχω παρακολουθήσει την μέθοδο του Allen Carr από πρώτο χέρι και την έχω βρει πολύ επιτυχημένη. Την υποστηρίζω ολόψυχα ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για το κόψιμο του καπνίσματος ..."

Ο Δρ William Green, επικεφαλής του ψυχιατρικού διαμερίσματος, Νοσοκομείο Matilda, Χογκ Κόνγκ
" Είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ενώ ο Allen Carr, δεν είναι επαγγελματίας στην τροποποίηση συμπεριφοράς, έχει πετύχει εκεί όπου αμέτρητοι ψυχολόγοι και ψυχίατροι, με μεταπτυχιακά προσόντα, έχουν αποτύχει. Στη διατύπωση ενός απλού και αποτελεσματικού τρόπου να σταματήσει κάποιος το κάπνισμα ..."

Ο Δρ Martin Jarvis, Principle Scientist, Imperial Cancer Research Fund and Reader in Health Psychology University College London
" Είμαι περισσότερο από ευτυχής να πιστοποιήσω την συμβολή του Allen Carr και να αναγνωρίσω την αξία του είδους της υποστήριξης που παρέχει."

Ο Δρ PM Bray MB CH.b., MRCGP
" είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με τη μέθοδο του Allen Carr , δεν υπήρξε κανένα τέχνασμα παρά μόνο επαγγελματική προσέγγιση. Θα ήμουν ευτυχής να δώσω μια ιατρική επικύρωση της μεθόδου στον οποιονδήποτε."


ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσιεύσεις του Ελληνικού Τύπου

HR Newsletter (σελ 7)
VITA
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΒΗΜΑ
VITA
NITRO
ΕΙΚΟΝΕΣ
VOGUE

Δηλώσεις Διασημοτήτων

" Η μέθοδός του είναι μοναδική, αφαιρεί την εξάρτηση από τα τσιγάρα, ενώ καπνίζετε. Μπορώ με χαρά να πω ότι η μέθοδος έχει λειτουργήσει για πολλούς από τους φίλους και το προσωπικό μου ..."
Sir Richard Branson
" Μερικοί φίλοι που είχαν σταματήσει με τη μέθοδο του Allen Carr μου πρότειναν να την δοκιμάσω. Ήταν τέτοια η αποκάλυψη που αμέσως ελευθερώθηκα από τον εθισμό μου. Όπως οι φίλοι μου, έτσι και εγώ το βρήκα όχι μόνο εύκολο αλλά και απίστευτα ευχάριστο να παραμείνω μη καπνιστής."
Sir Anthony Hopkins
" Ένας φίλος μου πήγε να δει κάποιο θεραπευτή και σταμάτησε το κάπνισμα εύκολα. Τρείς ακόμη φίλοι μου πήγαν.Έκοψαν το τσιγάρο εύκολα, δεν έβαλαν καθόλου βάρος και δεν είχαν κανένα στερητικό σύνδρομο. Όταν επτά από τους φίλους μου πήγαν και σταμάτησαν το κάπνισμα εύκολα, δεν μπορούσα να αγνοήσω άλλο το γεγονός. Πήγα και εγώ. Εάν δεν ακουγόταν τόσο παρατραβηγμένο θα σας έλεγα ότι άλλαξε τη ζωή μου. Είναι πραγματικά εύκολο, λειτουργεί και δεν βάζετε κιλά..."
Emma Freud
" Σταμάτησα με μία συνεδρία του Allen Carr το EASYWAY. Ήθελα να αισθανθώ ελεύθερος, δεν ήθελα να είμαι σκλάβος στη νικοτίνη που δεν σου δίνει καμία ευχαρίστηση."
Gianluca Vialli

 

Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται επίσης :
Goldie Hawn, Dave Stewart, Bruce Oldfield, Julie Christie,Ruby Wax, Johnny Cash, Gian Luca Vialli, Barry Sheen, Marie Helvin, John Session, κυρία Astor, Leslie Grantham, Dennis Waterman, Rula Lenska, John Cougar Mellencamp, Rick Parfitt, Martin Clunes, Lisa Stansfield, Vicky Binns, George Melly, Derek Jameson, Ronnie O.Sullivan, Ray Reardon, Matthew Kelly, Juliet Stevenson, Linda Robson και πολλοί άλλοι που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.


Τύπος

"Αναζωογονήθηκα από μια νέα αίσθηση ελευθερίας."
The Independent
"O Allen Carr δίνει γροθιά στο μύθο ότι το κόψιμο του καπνίσματος είναι δύσκολη υπόθεση."
The Times
"Δεν είχα κανένα στερητικό σύμπτωμα. Ένα μήνα αργότερα και δεν έχω καμία επιθυμία να καπνίσω."
Daily Telegraph
"Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν ήθελα τσιγάρο, και πράγματι δεν ήθελα! Έχουν περάσει πέντε μήνες και ακόμη δεν έχω καπνίσει!"
The Sunday Express
"Η μέθοδος του Allen Carr είναι μοναδική, είμαστε σίγουροι ότι είναι ο μόνος τρόπος για ένα non-smoking μέλλον."
GQ
"Η μόνη μέθοδος για το κόψιμο του καπνίσματος, στην οποία μπορεί να απονεμηθεί το κορυφαίο βραβείο 5 αστεριών."
Daily Mail 31 Δεκεμβρίου 2002
"Μια διαφορετική προσέγγιση. Μια καταπληκτική επιτυχία."
The Sun
"Η ικανότητά του είναι στην αφαίρεση της ψυχολογικής εξάρτησης."
The Sunday Times
"Επιτρέψτε στην μέθοδο του Allen Carr να σας βοηθήσει να δραπετεύσετε σήμερα."
The Observer
"Ηταν μία απλή παρουσίαση όπου καταλάβαινες τα πάντα, καμία διάλεξη, καμία τακτική τρόμου, κανένα τέχνασμα και κανένα μπάλωμα νικοτίνης που κοστίζουν τόσο όσο και τα τσιγάρα."
MediaGuardian.co.uk
"Πάντα πίστευα ότι δεν είχα αρκετή δύναμη να σταματήσω από μόνος μου, χωρίς κάποια βοήθεια. Μπορώ ειλικρινά να πω, τέσσερις μήνες αργότερα, ότι δεν μου λείπουν τα τσιγάρα."
Zest
" Είναι απόλαυση να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξανακαπνίσεις."
Tatler
"Κανένας δεν είναι αρκετά βέβαιος πώς λειτουργεί η μέθοδος, αλλά η ’ννα δεν έχει ανάψει τσιγάρο από τότε."
Boots
"Ο καπνιστής δεν αισθάνεται ότι στερείται κάτι όταν κόβει το κάπνισμα."
The Guardian
"Μια πανέξυπνη και επαναστατική μέθοδος."
London Evening Standard
"Για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου είμαι πραγματικά ελεύθερη."
Woman's Journal
"Ο Allen Carr έχει βοηθήσει διάσημα αστέρια να κόψουν το κάπνισμα."
News of the World
"Στο μπαρ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν ήθελα ένα τσιγάρο - παρόλα αυτά δεν ήθελα. Έξι μήνες αργότερα και δεν έχω αγγίξει τσιγάρο."
Front
"συστήνω άφοβα αυτήν την σειρά μαθημάτων... εάν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο να το κόψω, θα το είχα κάνει πριν χρόνια."
Daily Mail
"Έχω εκπλαγεί με πόσο εύκολα ήμουν σε θέση να πετάξω τα τσιγάρα. Για πρώτη φορά έχω δει τα τσιγάρα για αυτό που πραγματικά είναι."
Daily Telegraph (η εφημερίδα που παρουσίασε το ημερολόγιο της Paloma Bailey - της κόρης του Bailey's)
"Ο Allen Carr είναι πιθανότατα ο διασημότερος γκουρού στον κόσμο στο κόψιμο του καπνίσματος."
Daily Morning ITV 1
"Ο Allen Carr έχει βοηθήσει εκατομμύρια καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα."
Night and Day magazine (Mail on Sunday)
"Κανένας ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ότι πρέπει πω αυτά τα μεγάλα λόγια, κανένας ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΏΣΕΙ για να πω αυτά τα μεγάλα λόγια! Αλλά είναι η τρίτη μέρα χωρίς τσιγάρο και αντί να τραβάω τα μαλλιά μου, πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα καπνίσω ποτέ πια."
Daily Record

 

 

Συνέχεια
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center