ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » Ερωτηματολόγια
Αγαπητοί μας φίλοι, σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όσο διάστημα η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα. Η Allen Carr's EASYWAY, από την αρχή της δραστηριότητάς της στη χώρα μας έχει σκοπό να βοηθήσει τον καπνιστή να πετύχει το στόχο του, παρέχοντας του την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς που συνοδεύεται από 3μηνη γραπτή εγγύηση επιστροφής της αμοιβής σε περίπτωση αποτυχίας. Με κύριο διαφημιστικό φορέα τους ίδιους τους ικανοποιημένους πρώην καπνιστές, η μέθοδος Allen Carr συνεχίζει να βοηθά εκείνους που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μας για βελτίωση και έχοντας ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διεξάγουμε μια έρευνα ικανοποίησης πελατών από τις υπηρεσίες μας. Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ο χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι μόνο μερικά λεπτά. Παρακαλούμε απαντήστε με ειλικρίνεια. Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:
Δεν καπνίζω!
Καπνίζω και δεν θέλω να το κόψω.
Καπνίζω και θέλω να το κόψω.
Το έκοψα για κάποιο διάστημα αλλά τώρα καπνίζω ξανά. Θέλω να το κόψω αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω ξανά.
Έχω παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της μεθόδου αλλά συνεχίζω να καπνίζω.
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center