ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » F.A.Q.
F.A.Q.

Υπάρχουν άλλα κέντρα EASYWAY στην Ελλάδα;

Προς το υπάρχει ένα στην Αθήνα (στην Ομόνοια).  Ελπίζουμε πολύ σύντομα να έχουμε την χαρά να σας παρέχουμε ένα κοντά στην περιοχή σας ή την πόλη σας. Συνεδρίες πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σε πόσες χώρες έχει εφαρμοστεί η μέθοδος EASYWAY ;

Η μέθοδος έχει εφαρμοστεί με τεράστια επιτυχία σε 50 χώρες: Αυστρία, Αυστραλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α, Ιαπωνία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισημερινός (Εκουαδόρ), Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδάς, Κολομβία, Κύπρος, Μεξικό, Μεγάλη Βρετανία, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Σουηδία, Σλοβακία, Σερβία, Τουρκία, Τσεχία και άλλες!

Τι γίνεται όμως με το φοβερό στερητικό σύνδρομο από τη νικοτίνη;

Η σωματική στέρηση από τη νικοτίνη είναι τόσο μικρή που οι περισσότεροι καπνιστές ούτε καν συνειδητοποιούν ότι είναι εξαρτημένοι. Αυτό από το οποίο οι καπνιστές υποφέρουν όταν δοκιμάζουν να κόψουν το κάπνισμα με άλλες μεθόδους, είναι ένα αίσθημα δυστυχίας και κατάθλιψης, επειδή πιστεύουν ότι στερούνται μια ευχαρίστηση ή το δεκανίκι που τους παρέχει το κάπνισμα.

Δεν είναι τελικά ο εθισμός στη νικοτίνη το μεγαλύτερο πρόβλημα;

ΟΧΙ, σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα, η σωματική στέρηση από τη νικοτίνη σταματάει σε 3 με 5 ημέρες και τρεις εβδομάδες μετά, παύει κάθε σωματική (βιολογική) εξάρτηση από αυτήν. Αναρωτηθείτε λοιπόν, γιατί οι περισσότεροι που κατόρθωσαν να σταματήσουν το κάπνισμα με κάποια από τις άλλες μεθόδους, συνεχίζουν να λαχταρούν πάντα τα τσιγάρα τους;

Πως λειτουργεί;

Η μέθοδος λειτουργεί αντίθετα από τη μέθοδο της Ισχυρής Θέλησης.

Δεν επικεντρώνεται στους λόγους που δεν πρέπει να καπνίσει ο καπνιστής όπως: τα χρήματα, η σκλαβιά, οι κίνδυνοι στην υγεία και το κοινωνικό στίγμα αφού οι καπνιστές τα γνωρίζουν όλα αυτά ήδη.

Αντίθετα η μέθοδος του Allen Carr EASYWAY (Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ) επικεντρώνεται στο ΓΙΑΤΙ οι καπνιστές συνεχίζουν να καπνίζουν παρά τα τόσο εμφανή μειονεκτήματα.

Φοβάμαι να υποβληθώ σε πρακτική υπνοθεραπείας! Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στη διάρκειά της, για παράδειγμα κάποια επιπλοκή;

Απολύτως καμία (που θα μπορούσε να οφείλεται στην ίδια την χαλαρωτική αυτή άσκηση αλλά και τη μέθοδο εν γένει. Μπορεί ενδεχομένως να αποκοιμηθεί ο συμμετέχων, επειδή θα έχει ο ίδιος χαλαρώσει όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί και κάτω από οποιαδήποτε άλλη περίσταση χαλάρωσης. Σκεφτείτε πόσες φορές έχουμε αισθανθεί έτσι ενώ είμαστε στο κομμωτήριο ή περιμένοντας στον οδοντίατρο.

Γιατί να προτιμήσω αυτή τη μέθοδο;

Αυτή είναι η πιο πετυχημένη μέθοδος σε όλο τον κόσμο με δείκτη επιτυχίας πάνω από 90% (που βασίζεται στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων). Η μέθοδος του Allen Carr έχει βοηθήσει εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν μόνιμα το κάπνισμα. Είναι η μοναδική μέθοδος για το κόψιμο του καπνίσματος που προσφέρει γραπτή εγγύηση 3 μηνών.

Γιατί η εγγύησή που δίνετε είναι μόνο 3 μήνες;

Είναι απλό, αν η μέθοδος δεν λειτουργεί, γιατί να περιμένεις 6 μήνες ή ακόμη ένα ολόκληρο χρόνο, για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω;

Πόσα άτομα συμμετέχουν σε κάθε συνεδρία;

Το κάθε κέντρο μας έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και ανάλογα διαμορφώνεται το μέγεθος της ομάδας. Γενικά, δεν ξεπερνάμε τα 12 άτομα ανά συνεδρία.

 

Μπορώ να καπνίζω στην διάρκεια της συνεδρίας;

Σε τακτά διαστήματα κάθε 45 λεπτά με 1 ώρα κάνουμε διάλλειμα για τσιγάρο.

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή είναι 320 Ευρώ (246,40 ευρω + ΦΠΑ). Στην ίδια τιμή περιλαμβάνονται και οι 2 επιπλέον συνεδρίες στην περίπτωση που ξανακαπνίσετε.

Θα πάρω κιλά;

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος όταν πρόκειται να σταματήσουμε το κάπνισμα. Με το που θα κατανοήσετε όμως πλήρως την παγίδα της νικοτίνης δεν θα βάλετε κιλά. Δεν είναι η έλλειψη νικοτίνης που βάζει τα κιλά αλλά το παραπανίσιο φαγητό. Δείτε το λογικά, αν η έλλειψη της νικοτίνης σας γέμιζε παραπανίσια κιλά, τότε όλοι οι μη καπνιστές θα έπρεπε να είναι υπέρβαροι και όλοι οι καπνιστές να είναι αδύνατοι, κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει.

Θα πρέπει να θέλω να σταματήσω;

Οι περισσότεροι καπνιστές θέλουν να σταματήσουν, απλά δεν ξέρουν πώς να τα καταφέρουν. Δεν μπορούμε να σας αναγκάσουμε να σταματήσετε, απλά μπορούμε να σας δείξουμε τον πιο εύκολο τρόπο να το κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ανοιχτό μυαλό.

Μπορώ να συναναστρέφομαι καπνιστές;

Φυσικά και μπορείτε να συναναστρέφεστε καπνιστές, το μόνο 'κακό' είναι ότι θα τους λυπάστε!

Θα μπορώ να διασκεδάζω όπως πριν σταματήσω;

Φυσικά, να θυμάστε ότι δεν έχετε παραιτηθεί από τη ζωή απλά απαλλάσεστε από μια εξάρτηση. Θα συνεχίσετε να διασκεδάζετε αμέσως χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ούτε ένα λεπτό!

 

Συνέχεια
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center