ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ - ALLEN CARR ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Αρχική -Τιμή & γραπτή εγγύηση -Η μέθοδος -Πελάτες, εταιρείες -Σχόλια -Allen Carr -F.A.Q. -Αληθινές ιστορίες -Επικοινωνία -Πάνος Τζούρας

Allen Carr's Easyway

E-mail: Κωδικός: Ξέχασα τον κωδικό μου
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή σελίδας » Η μέθοδος
Η μέθοδος

Η μέθοδος είναι μία επτάωρη συνεδρία υπό μορφή σεμιναρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καπνιστές οδηγούνται στη διακοπή του καπνίσματος ακλουθώντας τη μέθοδο Easyway του Allen Carr, από ένα εκπαιδευμένο εισηγητή.

 

Κατά τη διάρκεια του επτάωρου αυτού σεμιναρίου, παρέχονται τακτά διαλείμματα για τσιγάρο μέχρις ότου οι καπνιστές φτάσουν στο σημείο να είναι χαρούμενοι που θα καπνίσουν το τελευταίο τους τσιγάρο και να πετάξουν για πάντα τα τσιγάρα τους. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με μια 20λεπτη χαλαρωτική άσκηση η οποία ενισχύει τα κύρια σημεία του σεμιναρίου.

Η μέθοδος λειτουργεί αντίθετα από τη μέθοδο της Ισχυρής Θέλησης. Δεν επικεντρώνεται στους λόγους για τους οποίους ο καπνιστής δεν πρέπει να καπνίζει όπως: τα χρήματα, η σκλαβιά, οι κίνδυνοι στην υγεία και το κοινωνικό στίγμα. Οι καπνιστές εξάλλου, όλα αυτά τα γνωρίζουν ήδη!

Αντίθετα η μέθοδος του Allen Carr, EASYWAY (Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ), επικεντρώνεται στο γιατί οι καπνιστές συνεχίζουν να καπνίζουν παρά τα τόσο εμφανή μειονεκτήματα!

Οι περισσότεροι καπνιστές χρειάζονται μόνο αυτή την επτάωρη συνεδρία για να γίνουν χαρούμενοι μη-καπνιστές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επιπρόσθετες συνεδρίες. Οι δύο αυτές συνεδρίες τεσσάρων και τριών ωρών αντίστοιχα, είναι διαφορετικές μεταξύ τους και προσφέρονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Συνέχεια
| Όροι χρήσης | Συναλλαγές | Προσωπικά δεδομένα | Ερωτηματολόγια | Επικοινωνία

ΕΣΠΑ

ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 59, ΤΚ 104 38  Απευθείας γραμμή: 210 5224 087

AllenCarr ® All rights reserved | produced, hosted by Hyper Center